Start verkoop: Nieuwbouwproject De Zagerij te Elspeet

23 april 2021

ELSPEET - Zaterdag 8 mei start de verkoop van fase 1 van het nieuwbouwproject De Zagerij in Elspeet. In verband met de COVID-19 maatregelen wordt op zaterdag 8 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur een drive-thru georganiseerd op de bouwlocatie van het toekomstige nieuwbouwproject.

De eerste fase van het project bestaat uit 51 woningen. Het gaat hierbij om koopwoningen zoals tussenwoningen, hoekwoningen, 2/1 kapwoningen en vrijstaande woningen en sociale huurwoningen. Tijdens de drive-thru zal alle informatie betreffende het project worden toegereikt. De entree van de drive-thru is via Gerrit Mouwweg, de uitgang via Wethouder van der Zandeweg.

ASB Bouw en Ontwikkeling te Elspeet verstrekt de informatie betreffende de verhuur van de sociale huurwoningen. Informatie over de koopwoningen is verkrijgbaar via Kok & Heijkamp Makelaars te Nunspeet.

Terug naar overzicht