WE ZOEKEN ALTIJD DE LOGISCHE OPLOSSING

We opereren op diverse terreinen in de bouwbranche: woningbouw, utiliteitsbouw en vastgoed voor zorginstellingen en onderwijs. Geen plan is hetzelfde, omdat elke locatie unieke kansen biedt op een smaakvol en duurzaam bouwplan. Eén ding staat vast: samen vinden we de mooiste oplossing én we realiseren hem, of het nu gaat om nieuwbouw vanaf ‘nul’ of een gedurfde metamorfose binnen een bebouwde omgeving

Van origine zijn we echte bouwers

Degelijk opgeleide makers, die graag de handen uit de mouwen steken om iets bijzonders voor elkaar te krijgen. Kritisch meedenken met projectontwikkelaars, architecten en vastgoedbeheerders hebben we altijd al gedaan. Daar kwamen de mooiste ideeën uit voort.

Nu we zelf steeds vaker de rol van ontwikkelaar op ons nemen, schrikken we niet terug voor groot, groter, grootst. We gaan de uitdaging van ingewikkelde utiliteitsbouw graag aan. Projecten die hoge eisen stellen, niet alleen dankzij de hoeveelheid vloeroppervlak, vooral dankzij de hoge eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid bij intensief gebruik.

 

Zeker weten dat het goed komt?

Dan ga je graag de samenwerking aan met ASB Bouw en Ontwikkeling.

/ Eenvoudig / Nauwkeurig / Veelzijdig / Vernieuwend / Flexibel / Doortastend

Maak nu een afspraak