ALLES PERFECT GEREGELD

DAT IS AL HET HALVE WERK

Ook wel ‘directievoering’. Tijdens voorbereiding, uitvoering en laatste afwerking. We zetten al onze expertise in bij het werk om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden fraai en conform contract uitgevoerd gaan worden. Als opdrachtgever kun je bouwen op zo’n onafhankelijke, kritische deskundige die gedurende de hele bouwperiode de gezamenlijke belangen in de gaten houdt. En bijstuurt waar nodig.

Vraag gerust hoe we dat precies doen - een essentiële taak bij elk geslaagd project!

Geef ons de regie in handen

Op de momenten dat we zelf niet als uitvoerend aannemer op de bouw aan de slag gaan, doen we bewust een stapje opzij, voor nóg meer overzicht. Vanzelfsprekend nemen we al onze praktijkervaring als bouwbedrijf mee naar de bouwlocatie en naar de directiekeet - maar we concentreren ons op de taken die tijdens zo’n bouwperiode van ons gevraagd worden: alles foutloos regelen, van A tot Z. Onze opdrachtgevers - projectontwikkelaars, woningcorporaties, investeerders weten precies hoe belangrijk dat is.

Bouwmanagement betekent voor ons: kijk hebben op logistiek, planning, leveranciers, bouwmaterialen, vaklieden, wet- en regelgeving uit het Bouwbesluit, veiligheidseisen en het wensenlijstje van de eindgebruiker. 

Zeker weten dat het goed komt?

Dan ga je graag de samenwerking aan met ASB Bouw en Ontwikkeling.

/ Eenvoudig / Nauwkeurig / Veelzijdig / Vernieuwend / Flexibel / Doortastend

Meer weten over ASB, maak een afspraak