VERKOOP: 12 luxe appartementen te Elspeet

6 september 2022

In hartje Elspeet staan nu 10 luxe appartementen en 2 penthouses in de verkoop.

Op een fraaie locatie aan de noordkant van Elspeet zijn we momenteel bezig met het realiseren van De Zagerij. Het appartementencomplex zal hier naast gelegen zijn in de ruime en groene omgeving van Elspeet. Het gebouw is voorzien van 10 luxe appartementen van ca. 100m2  en 2 penthouses van ca. 200m2.

Het appartementencomplex heeft een huiselijke en gezellige uitstraling. In het ontwerp is rekening gehouden met de privacy van de toekomstige bewoners. Zo heeft elk appartement zijn eigen ‘buitenhoek’ en een topgevel met een rijke uitstraling.

In de nieuwe appartementen is het gasloos en comfortabel wonen. Daarnaast zijn alle voorzieningen bos en hei op loopafstand bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op https://www.kok-heijkamp.nl/nieuwbouwprojecten

Terug naar overzicht